Kivinavetan tarina

Ainutlaatinen sisustusliike Hytissä

Kivinavettamme oli maailman suurin inspiraatio-ostos

Kirsi  "Killi"

Willitikin perustaja

Aurinkoinen Kirsi on Willitikin toinen alkuperäinen perustaja ja visiönääri. Yritys oli aluksi keino päästä irtaantumaan omista arjen haasteista, jotka erityislapsen vanhempana olo on tuonut mukanaan. Vuosien saatossa Willitikille on kuitenkin muodostunut oma aivan erityinen paikkansa Kirsin sydämessä.  Kirsi suhtautuu intohimoisesti kaikkeen kauniiseen ja uskoo vahvasti, että visuaalisuus tuo paljon iloa jokaiseen päivään.

Kivinavetan tunnelmassa on jotain todella rauhoittavaa ja maagista. Siellä voi unohtaa arjen kiireet ja haasteet. 

Suvun kivinavetta

Sisustusliike on rakennettu siirrettyyn vanhaan kivinavettaan ja tila huokuu ainutlaatuisen maagista tunnelmaa. Jylhät ja paksut kiviseinät kertovat historiasta ja luovat lämpimän vastaanoton vieraille.

Kivinavetta on alunperin rakennettu vuonna 1912 Kirkharjun tilalle Haikalan kylään. Se on Willitikin perustajan Kirsin miehen Markun isoisän kotitilan navetta ja kuulunut aina suvulle. Navetta haluttiin pelastaa ja se päädyttiin siirtämään vuonna 2012 Hyttiin. Tämän yli 100- vuotiaan kivinavetan siirtäminen oli valtavan työn takana ja moni on ihmetellyt miten se on käytännössä ollut edes mahdollista. Jokainen kivi nostettiin yksitellen vanhalta paikalta ja numeroitiin. Tämän jälkeen kivet siirrettiin ja yksitellen nostettiin uudelle paikalle. Monille rakennusalan ammattilaisillekin tehtävä olisi ollut haastava, mutta Willitikin yrittäjä perheineen näki mielessään selvän vision.

Willitikki on perustettu vuonna 2001 brodeeraus-, liikelahja- ja -mainostekstiiliyritykseksi. Kivinavetan valmistuttua Willitikin työtilat brodeerauskoneineen muuttivat kaupungista maaseudulle. Vuotta myöhemmin, keväällä 2016, Kirsin unelma sisustusliikkeestä kävi toteen ystävän kannustuksesta. 

Kivinavettaan on esteetön pääsy ja se toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi.


Vieraile luonamme